Δραστηριότητες

Θεατρικη παράσταση "Τρωάδες"2

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η θεατρική ομάδα του 1 ΓΕΛ Παπάγου συμμετέχει με το θεατρικό έργο «Τρωάδες» του Ευριπίδη στην εκδήλωση την οποία οργανώνει ο Δήμος Ν Ιωνίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β Αθήνας, «Το άλλο σχολείο» και πραγματοποιείται από 11 έως 17 Ιουνίου σε χώρους της Ν Ιωνίας.

Η παράσταση του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στο θέατρο του 3 ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, Δεμιρδεσίου 121, Ν Ιωνία και ώρα 20.30. Η παράσταση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος αγωγής υγείας για το σχ. έτος 2017/18, «Το αρχαίο δράμα ως μέσο έκφρασης και ευαισθητοποίησης και της πολεμικής βίας και του ρατσισμού», με συντονίστριες καθηγήτριες την κ Λεβεντίδου Μαρία και κ Κανιαδάκη Χρυσούλα.

Η παρουσία σας αποτελεί τιμή για τους μαθητές/τριες και εμάς.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1 ΓΕΛ Παπάγου.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Το άλλο σχολείο» στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.ionianet.gr/content.php?id=16483

τρωαδες2

Αγώνες Αντιλογίας 2018

Οι αγώνες αντιλογίας 2018 στα εκπαιδευτήρια "Πολύτροπος Αρμονία"

αντιλογιες

College Pierre de Ronsard Paris

Πρόγραμμα ανταλλαγής και φιλοξενίας ανάμεσα στο 1ο ΓΕΛ Παπάγου και το College Pierre de Ronsard Paris.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα ανταλλαγής και φιλοξενίας που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στη διάρκεια της φετινής σχολικής περιόδου ανάμεσα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου και μαθητές και εκπαιδευτικούς του College Pierre de Ronsard στο Παρίσι. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταξίδι της ομάδας του 1ου ΓΕΛ Παπάγου στο Παρίσι (05/3/2018 ως 10/3/2018), στη διάρκεια του οποίου η ελληνική ομάδα φιλοξενήθηκε στα σπίτια των Γάλλων μαθητών και καθηγητών και πήρε μέρος σε δραστηριότητες της σχολικής και καθημερινής ζωής των συμμαθητών τους για μια εβδομάδα.

Στη συνέχεια, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος, η γαλλική ομάδα ταξίδεψε στη χώρα μας (22/3/2018 ως 26/3/2018). Φιλοξενήθηκε αντίστοιχα στα σπίτια των Ελλήνων μαθητών και καθηγητών, ξεναγήθηκε στο σχολείο και στα αξιοθέατα της Αθήνας και ολοκληρώθηκε έτσι το πρόγραμμα με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας σε όσους συμμετείχαν όμορφες αναμνήσεις και προοπτικές για τη συνέχιση της επικοινωνίας και την καλλιέργεια φιλικών σχέσεων ανάμεσα σε Έλληνες και Γάλλους συμμαθητές και συναδέλφους.

paris1

paris2

paris3

paris4

Τελικός Μπάσκετ 2018

Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν στον τελικό των αγώνων μπάσκετ με τα εκπαιδευτήρια Δούκα. Συγχαρητήρια που έφεραν το Λύκειο Παπάγου στον τελικό και στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

Συγχαρητήρια και στους συμπαραστάτες φιλάθλους του αγώνα που μεσα απο τις κραυγες των ενθαρρυνσεων προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους συμμαθητες τους .
Το αποτέλεμα του αγώνα 63 με 47 ποντους, 

Θεατρικη παράσταση "Τρωάδες"

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 28/4/18 και ώρα 20.00, στο Δημαρχείο Παπάγου- Χολαργού, στο Αμφιθέταρο "Μίκης Θεοδωράκης", όπου θα πραγματοποιηθεί η παράσταση των μαθητών τ ου Λυκείου Παπάγου "Τρωάδες".

τρωαδες

Περισσότερα Άρθρα...