2. Cultural Friendship Via Cuisine

Η εκτίμηση της τοπικής σπεσιαλιτέ και της τοπικής κουζίνας είναι καθολική και βρίσκεται σε κάθε γωνιά της γης. Ωστόσο, κάθε πολιτισμός παράγει τις δικές του μοναδικές ειδικές συνταγές, χρησιμοποιώντας διαδικασίες μαγειρέματος και έναν συνδυασμό συστατικών που πολλοί άλλοι δεν έχουν ακόμη γνωρίσει.

Στο έργο αυτό, οι 126 συμμετέχοντες μαθητές/τριες από την Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία και Γαλλία μοιράζονται, ένα ξεχωριστό κομμάτι της δικής τους κουλτούρας, προκειμένου να εκτιμήσουν οι άλλοι και να μάθουν νόστιμες νέες συνταγές οι οποίες θα μας φέρουν όλους πιο κοντά.

Το 1ο ΓΕΛ Παπάγου είναι συντονιστικό σχολείο μαζί με το σχολείο της Τουρκίας.

Από το 1ο ΓΕΛ Παπάγου συντονίζουν οι: Χρυσούλα Κανιαδάκη, Σπυριδούλα Λάκκα, Μαρία Καντιδάκη.